Se incarca...

roende

Prezentare

Prezentare generala

Organizatia Speranţă pentru Copii este o asociatie non guvernamentala, ce tinde spre o organizare la nivel national in filiale, a carei activitate, avand in cea mai mare parte la baza principiile voluntariatului, este indreptată catre promovarea drepturilor copilului, asa cum sunt acestea stipulate in cadrul Conventiei Natiunilor Unite privind drepturile copilului.

Forma de organizare a Organizatie Speranţă pentru Copii este asociaţia non profit, fiind înfiintată de patru membri fondatori, împreună cu cei aproximativ 100 de voluntari ai Organizaţiei noastre, cu totii actionând în ideea voluntariatului, încearcă sa realizeze scopurile şi obiectivele ce au determinat infiinţarea asociaţiei noastre.

Organizaţia Speranţă pentru Copii prin voluntarii acesteia şi cu ajutorul partenerilor organizaţiei duc o campanie de vânzare de cărţi poştale cu valoare fixă pentru strângerea de fonduri necesare activităţii organizaţiei. Valoarea unei cărţi poştale este de 2 Lei.

Mai mult

Misiune

Speranţă pentru Copii are in centrul atenţiei sale copilul şi are ca scop sensibilizarea, influenţarea si formarea opiniei publice in legatură cu problemele copiilor.

Vă aşteptam alături de noi în campaniile noastre! Cu cât mai mulţi oameni se implică cu atât mai mult vom putea oferi ajutor celor care au nevoie!

Nu rămâne indiferent!!! Implică-te în proiectele noastre!!! Împreună putem mai mult!!!

Mai mult

Recomandari

Pentru ca prezentarea anterioară să capete contur şi pentru a veni în întâmpinarea prietenilor nostri care au vizitat site-ul cu dorinţa de a-i ajuta să facă distincţie între diferite ONG-uri apărute peste noapte, mai mult sau mai puţin întâmplător şi mai mult sau mai puţin asemănatoare, în continuarea acestei secţiuni vom posta o parte din scrisorile de recomandare, scrisorile de mulţumire şi diplomele pe care organizaţia noastra le-a adunat pe parcursul mai multor ani de activitate.

Mai mult