Se incarca...

roende

Copiii ajuta copii 19.04.2006

Copiii ajuta copii 19.04.2006

Acţiunea “Copiii ajută copii” s-a desfăşurat împreună cu elevi ai claselor primare, şi anume clasa aIIa C şi clasa a IIIa C de la liceulul teoretic Johannes Honterus din Brasov.

Elevii au primit rechizitele necesare pentru confecţionarea unor felicitări din partea Organizaţiei, iar ei în timpul orelor de lucru manual şi desen au confecţionat 250 de felicitări de Paşti.

Aceste felicitări au fost comercializate de către copii către persoane fizice, ei reuşind să totalizeze din vânzarea acestora suma de 400 RON.

Această sumă a fost adăugată la bugetul necesar şi Organizaţia Speranţă pentru Copii a cumpărat şi pregătit cadouri, dulciuri, jucării şi alte lucruri necesare copiilor din casele maternale din oraşul Târlungeni.

În data de 19.04.2006 elevii celor două clase s-au deplasat la Târlungeni la casele maternale, ei petrecând întreaga dimineaţă alături de copiii instituţionalizaţi. Elevii claselor clasa a IIa C şi clasa a IIIa C s-au jucat şi au interacţionat cu copiii din casele maternale, iar aceştia s-au bucurat de compania lor, chiar mai mult decât de cadourile primite. Elevii au primit o lecţie de educaţie civică şi au promis că se vor întoarce.

Speranta pentru copii aduce un zambet copiilor de la centrele de plasament 19.04.2006