Se incarca...

roende

Unitate protejata

Unitate protejata

Unitate protejata

Incepand cu anul 2014 asociatia Speranta pentru Copii, a infiintat o sectie de manufactura care produce obiecte de artizanat. In cadrul manufacturii, ce functioneaza ca unitate protejata, sunt angajate cu contract individual de munca persoane cu dizabilitati.

In cadrul acestei sectii, se confectioneaza martisoare, bratisoare, coronite, decoratiuni, semne de carte, felicitari si alte produse artizanale si promotionale de dimensiuni mici si medii. De asemenea, se realizeaza activitati de asamblare, ambalare si etichetare a martisoarelor, bratisoarelor, coronitelor, decoratiunilor, semnelor de carte, a felicitarilor si a altor produse artizanale si promotionale de dimensiuni mici si medii.

In dorinta de a veni in sprijinul categoriilor sociale defavorizate, asociatia functioneaza de la infiintarea in anul 2014 ca unitate protejata. Asociatia Speranta pentru Copii desfasoara aceste activitati economice in vederea obtinerii fondurilor necesare desafasurarii activitatii specifice, in conformitate cu scopul pentru care a fost infiintata si anume pentru promovarea drepturilor copiiilor si pentru promovarea voluntariatului si a implicarii sociale.

Impreuna suntem Speranta pentru Copii!

Raport 2020 Unitate Protejata

Raport 2020 Unitate Protejata

Aceasta sectiune contine raportul de activitate in anul 2020 al unitatii protejate autorizate Asociata "Speranta pentru Copii", in conformitate cu prevederile art. 82 alin. (2) din Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Domeniile autorizate in care au lucrat pe parcursul anului 2020 persoanele cu handicap/invalide de gradul III au fost: activitati de asamblare, ambalare a martisoarelor, bratisoarelor si activitati de ambalade si etichetare.

Procentul de angajati persoane cu handicap/invalide de gradul III a crescut pe parcursul anului 2020 de la 33.33% la 60%. 

Mai multe detalii legate de activitatea Asociatiei  "Speranta pentru Copii"  ca unitate protejata pe parcusrul anului 2020, gasiti in fisierele atasate.